Gyula Belvárosi Apartmanok

Men’s Wolrd

Men’s Wolrd

A belvárosban található apartmanunkat úgy alakítottuk ki, hogy hosszabb tartózkodásra is alkalmas legyen. A hatalmas televízió és az automata kávéfőző egyaránt a magas minőségről árulkodnak. A szálláshely név választásának megfelelően minden adott ahhoz, hogy ez üzletember hosszabb távon is otthon érezze magát nálunk, de a családdal érkezők számára is praktikus a szálláshely kialakítása.

Az apartmanban a nappali szobában egy kinyitható kanapé és a hálószobában egy franciaágy található, továbbá egy pótágyon egy gyermeket tudunk még elszállásolni.

Igény szerint partner éttermeinkben svédasztalos reggelit és vacsorát kínálunk. A parkolás utcai fizetős övezetben, hétvégén díjmentes, Hosszabb tartózkodás esetén havi parkolókártyát tudunk biztosítani.

Önálló bejutás a szálláshelyre előre megbeszéltek szerint szabad kapacitás függvényében 12 órától

Elérhetőség

Cím

5700 Gyula Szent István u 2/A 1/6
(bejárat a pénzváltó mellett)

Telefon

Norbert
+36 30 936 1520

Mail

gyulaiszallashelyek@gmail.com

Foglalás

Az aktuális időszakra vonatkozó legkedvezőbb szoba árakat a közvetlen online foglalási rendszerünkben találja. Itt ki tudja választani az igényelt egyéb szolgáltatásokat is. A rendszerben látható kapacitás aktuális és naprakész. Az itt készített foglalás automatikusan visszaigazolódik. Ammenyiben nem kap azonnal emailt, valószínűleg rossz email címet adott meg, így mindenképp érdeklődjön telefonon vagy emailben a foglalása felől.
Kérjük a foglalás elkészítése előtt mindig tájékozódjon a lemondási feltelekről is.

Idegenforgalmi adó 18 év felett 550ft/éj
A szállás 6 éves kor alatt ingyenes, ezen túl teljesárú